van Deelen Sports | Personal training
2423
page-template-default,page,page-id-2423,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Personal training

Personal training

Wil je graag gaan sporten, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe en waar je moet beginnen?

Misschien is een personal training dan wel iets voor jou. Je zult als individu getraind en begeleid worden en een bepaald traject bewandelen die wij samen bepalen.

 

Duo training

Een duo training is eigenlijk het zelfde als een personal training alleen dan met zijn tweeën. Je bewandelt het zelfde traject en krijgt veel individuele aandacht. Bij een duo training hoef je niet perse het zelfde doel te hebben, maar kun je ook voor een ander doel kiezen.

 

Group training

Group training is ideaal voor als je graag iets leuks wilt doen met een bepaald groepje. Wanneer je elkaar weinig ziet, maar toch tijd wilt doorbrengen. Jullie kunnen als groep zelf bepalen hoe het traject eruit gaat zien. Het minimum van de groep ligt op 4 personen.

 

Voeding:

Wanneer je serieus wilt gaan voor en gezonde levensstijl is alleen sporten niet genoeg. Je zult daarom ook anders om moeten gaan met je voedingspatroon. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Rik Vermeulen die gespecialiseerd is op het gebied van voeding. Heb je hier interesse in dan kunnen wij samen kijken hoe wij jou nog gezonder kunnen maken!

Ben je nieuwsgierig?

Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek!

Neem gerust contact op!