van Deelen Sports | Over mij
2389
page-template-default,page,page-id-2389,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over mij

Introfilmpje

Hallo AllemaalIn dit filmpje zal ik mezelf voorstellen en meer vertellen over Van Deelen Sports.!!Like deze pagina en delen mag!!Over een aantal dagen zal er meer informatie komen over toekomstige activiteiten, dus houd de pagina goed in de gaten.

Geplaatst door Van Deelen Sports op maandag 10 april 2017

Mijn naam is Jesse van Deelen, 22 jaartjes jong en kom uit Millingen aan de Rijn. Van jongs af aan is sport mijn passie en wil ik jong en oud boeien voor verantwoord bewegen en gezond leven.

 

Na het afronden van mijn studie Sport & bewegingscoördinator heb ik de keuze gemaakt om in de sport verder te gaan.

Ik werk al jaren in de sportbranche op verschillende soorten takken, Bijvoorbeeld voetbal, volleybal, turnen en bootcamp. Daarnaast werk ik als sportspecialist/pedagogisch medewerker bij kindercentrum Domino. Daar vermaak ik kinderen naschools met sport&spel.

 

Sinds begin 2017 ben ik gestart met mijn eigen onderneming “Van Deelen Sports” met als doel als fysiek trainer, zowel indoor als outdoor jong en oud te begeleiden in verantwoord bewegen.

 

Uiteraard sport ik zelf ook. Ik ben een allround sporter die graag het onderste uit de kan haalt. Voetbal, fitness, bootcamp, hardlopen, turnen, kunstfietsen, mountainbiken en volleybal zijn me niet vreemd. Mijn ervaring en opleiding in de sport hebben me geleerd doelen te stellen, plannen te maken en bij te sturen om zo resultaten te boeken. Kwaliteit van trainen, doorzettingsvermogen, gedrevenheid en enthousiasme typeren mijn werkwijze.

 

Ik ga graag samen met jou jouw uitdaging aan!

Neem gerust contact op!