van Deelen Sports | Bootcamps
2403
page-template-default,page,page-id-2403,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Bootcamps

Bootcamp & Special Bootcamp

Bootcamp

 

Zoek jij een sportieve uitdaging in de buitenlucht?

Wacht dan niet langer en meld je aan voor de Bootcamptraining bij Van Deelen Sports. Tijdens deze trainingen word je uitgedaagd door verschillende oefeningen die te maken hebben met kracht en/of uithoudingsvermogen. Tijdens elke training word jou hele lichaam getraind zowel individueel als in groepsverband. Na elke training voel je jezelf weer fit en ben je weer klaar voor een nieuwe dag!

 

Trainingstijd:

60 minuten

Tarieven Bootcamp:

Er zijn verschillende tarieven voor de Bootcamp trainingen:

Voor een losse les ‘Volwassene Bootcamp’ van 1 uur zijn de kosten €6,00

Let op vanaf 15 augustus 2018 zijn de kosten €7,00 (of 2 strippen)

Voor een Volwassene Bootcamp worden 2 strippen gerekend

Special Bootcamp

 

Tijdens de special Bootcamp van Van Deelen Sports is de uitdaging een stukje groter. Tijdens de gehele les word er een parcours afgelegd van +- 5 km door een bepaald gebied. Denk hierbij aan een dorp, stad of natuurgebied. Dit parcours word hardlopend gedaan met de gehele groep. Tijdens het parcours zal er meerdere keren gestopt worden op leuke locaties om jou kracht en/of uithoudingsvermogen te trainen. Bij terugkomst op de start locatie zal er een gezond drankje klaar staan en kan er nog even gezellig na gekletst worden. Durf jij de uitdaging aan?

 

Trainingstijd:

90 minuten

Tarieven Special bootcamp:

Voor een losse les ‘Special  Bootcamp’ van 1,5 uur zijn de kosten €9,00

Let op vanaf 15 augustus 2018 zijn de kosten €10,00 (of 3 strippen).

Voor een Special Bootcamp worden 3 strippen gerekend

Nieuw! Bootcamp Light

 

Bij Bootcamp “Light” wordt je op een minder intensieve manier uitgedaagd dan bij een reguliere Bootcamp. Toch wordt je hele lichaam getraind d.m.v. verschillende oefeningen die te maken hebben met kracht en/of uithoudingsvermogen. Vooral komt het sociale aspect bij Bootcamp “Light” naar voren. Is dit echt iets voor jou; meld je dan aan!

Lastig om de stap te zetten? Zoek dan een maatje waarmee je samen kunt komen!

Meld je aan!